Wie ben ik?

Mijn naam is Madelon Elderkamp, ik woon samen met mijn vriend Johnny, onze zoon Mace (7-2-2021) en onze twee katten Spekkie (x Europees korthaar kater) en Gin (Sphynx poes) in Tilburg. 

Huisdieren zijn altijd erg belangrijk geweest in mijn leven, ik ben er mee opgegroeid. Vroeger bij mijn ouders thuis hebben wij al verschillende honden, katten en konijnen gehad. Toen ik op mezelf woonde konden de huisdieren natuurlijk ook niet ontbreken en zo werd mijn beestenboel uitgebreid met meer katten, meer konijnen en ook cavia’s, hamsters, ratten en chinchilla’s.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente gevolgd aan het Groenhorst College in Barneveld. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan en ik heb ook veel ervaringen kunnen opdoen tijdens de praktijklessen en de stages. Nadat ik de opleiding had afgerond heb ik gewerkt bij verschillende dierenklinieken en een dierenspeciaalzaak. Ook is rond deze periode het idee voor Huisdierservice Snickers ontstaan!

Ik paste steeds meer op huisdieren van familie, vrienden en kennissen die op vakantie gingen. En op een gegeven moment kwamen daar ook nieuwe nog onbekende klanten bij. Geweldig vond ik dit! Heerlijk bezig zijn met mijn hobby, wat wil je nog meer. 

We zijn nu een paar jaar verder. Ondertussen ben ik verhuisd naar Tilburg, had ik een bijbaan in de horeca bij het leukste themapark van Nederland; De Efteling, ben ik een hbo-studie gaan volgen (Ondernemerschap & Retail Management) voor meer achtergrondinformatie over het ondernemerschap en allemaal met maar één doel voor ogen: Huisdierservice Snickers. Tijdens mijn studie heb ik Huisdierservice Snickers opgericht.

Inmiddels heb ik uit de studie gehaald wat ik er uit wilde halen, bereikt wat ik er mee wilde bereiken en heb ik de keuze gemaakt om helemaal voor de huisdierservice te gaan. Sinds september 2019 heb ik mijn bijbaan kunnen opzeggen. De huisdierservice is een succes! Fulltime werken aan mijn bedrijf, alle dagen mag ik zorg dragen voor vele huisdieren. 

Wat kunt u van mij verwachten:

Ik begrijp maar al te goed dat u uw huisdieren niet zomaar aan niemand toevertrouwd, daarvoor is het creëren van vertrouwen van groot belang. Daarom vind ik het belangrijk om eerlijk en open te zijn in mijn doen en laten. U zal niet voor verrassingen komen te staan.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat uw wensen zijn en wat ik kan bieden. Alles is bespreekbaar en bijna alles kan. U kunt er zeker van zijn dat ik er alles aan zal doen om uw huisdier te voorzien van de beste zorg.

Wanneer u contact met mij opneemt zal ik u te allen tijde voorzien van de juiste informatie en adviezen. Ook als ik met Huisdierservice Snickers helaas niets voor u kan betekenen zal ik met u meedenken om u toch verder te kunnen helpen in de juiste richting of naar de juiste personen.