Updates – Mei 2019

Het is weer tijd voor een update !

(Tijdelijke) stop voor aanname nieuwe klanten hondenuitlaatservice
Sinds dit nieuwe jaar begonnen is heb ik al kennis mogen maken met zo veel nieuwe huisdieren en hun baasjes, wat ben ik daar blij mee! Omdat vooral de individuele hondenuitlaatservice gestaag door is gegroeid moet ik voor nu een (tijdelijke) stop inlassen met het aannemen van nieuwe honden voor de uitlaatservice. Ik vind het belangrijk om de kwaliteit te kunnen blijven bieden die klanten van mij gewend zijn. 

Webshop
Sinds 1 mei hebben we een eigen webshop; Huisdiershop Snickers. Via de gele button rechts op de pagina ga je naar de webshop.

Beschikbaarheid juni
1 – 2 juni: vol
3 t/m 7 juni: Nog enkele plekjes vrij
8 t/m 10 juni: Vol
11 t/m 16 juni: Nog enkele plekjes vrij
17 t/m 26 juni: Nog beschikbaar
27 juni: Beperkt beschikbaar
28 t/m 30 juni: Niet beschikbaar

Zomervakantie 2019
Ook voor de zomervakantie komen er nog veel aanvragen binnen. Wil jij gebruikmaken van onze diensten? Zorg dan dat je echt op tijd je data doorgeeft. De ervaring leert dat er last-minute vaak nog veel aanvragen binnenkomen, en aangezien ik alleen werk en ik mezelf niet kan splitsen is vol ook echt vol. Hoe graag ik iedereen ook wil helpen.