Nieuw!

Strippenkaart voor de individuele hondenuitlaatservice

Sinds begin van deze maand (februari) is het ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor de individuele hondenuitlaatservice! Je betaald dan de kosten van 10 wandelingen vooraf. (Dit is inclusief de eventuele reiskosten indien deze voor jouw adres van toepassing zijn.) Na iedere wandeling wordt er een ‘strip’ afgestreept, bij een volle strippenkaart is de 11e wandeling gratis!  Een strippenkaart is er dus vanaf € 85,- euro. De strippenkaart heeft geen verloopdatum. 

    

Cadeaubonnen

Deze week kreeg ik een erg spontane, leuke vraag via de telefoon. Een mevrouw was last minute op zoek naar een cadeaubon van de individuele hondenuitlaatservice, om een wandeling voor de hond cadeau te doen. Super leuk! Maar cadeaubonnen had ik nog niet eerder over nagedacht. Wat kleine details besproken en die zelfde avond ontving mevrouw de digitale versie als cadeaubon in haar email-inbox. Zo snel kan dat geregeld zijn! Alles is bespreekbaar, ik vind het super leuk om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

Ik heb inmiddels 2 verschillende cadeaubonnen ontworpen (zie hieronder). Een cadeaubon specifiek voor de hondenuitlaatservice en een cadeaubon die ingewisseld kan worden voor alle diensten die Huisdierservice Snickers aanbiedt. 

Cadeaubon – Hondenuitlaatservice

Met deze cadeaubon voor de hondenuitlaatservice kun je 1 of meerdere wandelingen cadeau doen, hoe leuk is dat! Op de bon komt geen bedrag te staan maar het aantal wandelingen. De individuele hondenuitlaatservice kost € 8,50 voor de eerste hond, € 5,50 voor een volgende hond. (Deze bedragen zijn exclusief reiskosten, deze komen er nog bij indien deze voor het adres van de ontvanger van toepassing zijn.) 

Cadeaubon – Alle diensten

Deze cadeaubon kan ingewisseld worden voor alle diensten, ook kan deze bon in delen ingewisseld worden. Ieder gewenst bedrag is mogelijk.