Terugblik op 2018

Al weer een ruime week in 2019, daarom blikken we nu nog even kort terug op afgelopen jaar. Want wat een jaar was dat zeg!

Toen we 2018 inknalden bestond de Huisdierservice pas een kleine 3 maanden, en wat is het flink gegroeid, daar ben ik super trots op.Op zo’n kleine 50 adressen heb ik mogen werken het afgelopen jaar, in de meeste gevallen met 1 of 2 dieren per adres, en natuurlijk ook sommige adressen wel 3, 4 of zelfs 6 dieren! 
Katten borstelen, nagels knippen, honden uitlaten, vakantieverzorging. Sommige afspraken waren al ver van te voren gepland maar ook last-minute probeerde ik het altijd in de agenda te passen.

Vooral in de zomer van begin juni tot oktober was een drukke tijd! Met de extreme warmte was het soms aanpoten in alle warme huizen en mijn autootje zonder airco. Dat was het allemaal dubbel en dwars waard hoor!
Met liefde heb ik alle dieren proberen te geven wat ze nodig hadden, veel gespeeld en geknuffeld en uiteraard de brokjes, vers water, een snoepje, medicatie en het verschonen van kooien en kattenbakken.

Afgelopen oktober had Huisdierservice Snickers een feestje te vieren, we bestonden 1 jaar! Alle klanten van het eerste jaar hebben toen een presentje in de brievenbus ontvangen. Ik heb zo onwijs veel leuke reacties terug gekregen hierop.

Verder gaan we van 2019 net zo’n groot succes maken, of zelfs nóg beter!
Er zal qua diensten niet veel veranderen, wel zijn de prijzen iets gewijzigd (alle afspraken voor 2019 die al zijn gemaakt vallen onder het oude tarief), de nieuwe prijzen zijn te vinden bij tarieven
En we zijn vanaf morgen 1 januari overgegaan op digitale formulieren, dat is beter bij te houden aangezien ik anders wel een papierwinkel kan beginnen.

Dus bij deze wil ik iedereen heel erg bedanken voor alle vertrouwen de afgelopen tijd. In het nieuwe jaar zal ik weer net zo hard m’n best gaan doen voor jullie en de huisdieren. 

Liefs, Madelon