Wie ben ik?

Mijn naam is Madelon Elderkamp, ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten Spekkie (x Europees korthaar kater) en Gin (Sphynx poes) en ons konijn Bugles in Tilburg. 

Huisdieren zijn altijd erg belangrijk geweest in mijn leven, ik ben er mee opgegroeid. Vroeger bij mijn ouders thuis hebben wij al verschillende honden, katten en konijnen gehad. Toen ik op mezelf woonde konden de huisdieren natuurlijk ook niet ontbreken en zo werd mijn beestenboel uitgebreid met meer katten, meer konijnen en ook cavia’s, hamsters, ratten en chinchilla’s.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente gevolgd aan het Groenhorst College in Barneveld. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan en ik heb ook veel ervaringen kunnen opdoen tijdens de praktijklessen en de stages. Nadat ik de opleiding had afgerond heb ik gewerkt bij verschillende dierenklinieken en een dierenspeciaalzaak. Ook is rond deze periode het idee voor Huisdierservice Snickers ontstaan!

Ik paste steeds meer op huisdieren van familie, vrienden en kennissen die op vakantie gingen. En op een gegeven moment kwamen daar ook nieuwe nog onbekende klanten bij. Geweldig vond ik dit! En juist op het moment dat het beter begon te lopen kwam er een onverwachte wending en stond mijn leven op zijn kop. Huisdierservice Snickers ging op een laag pitje, maar het verlangen om dit weer op te pakken bleef. Maar als we het doen dit keer dan ook meteen goed!

Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Ondertussen ben ik verhuisd naar Tilburg, heb ik een bijbaan in de horeca bij het leukste themapark van Nederland; De Efteling en ben ik een hbo-studie aan het volgen (Ondernemerschap & Retail Management). Een studie gericht op het ondernemerschap, en allemaal met maar één doel voor ogen: Huisdierservice Snickers.

En dat moment is dan eindelijk hier!

Wat kunt u van mij verwachten:

Ik begrijp maar al te goed dat u uw huisdieren niet zomaar aan niemand toevertrouwd, daarvoor is het creëren van vertrouwen van groot belang. Daarom vind ik het belangrijk om eerlijk en open te zijn in mijn doen en laten. U zal niet voor verrassingen komen te staan.

Wanneer u contact met mij opneemt zal ik u te allen tijde voorzien van de juiste informatie en adviezen. Ook als ik met Huisdierservice Snickers helaas niets voor u kan betekenen zal ik met u meedenken om u toch verder te kunnen helpen in de juiste richting of naar de juiste personen.