Hulp bij de periodieke verzorging

Heeft u hulp bij de verzorging van uw huidier nodig?

Er kunnen verschillende renenen zijn waarom u hulp zoekt voor de periodieke verzorging van uw huisdier. In alle gevallen help ik u graag.

Nagels knippen

Wanneer de nagels van uw hond, kat, konijn of knaagdier te lang zijn geworden is het belangrijk dat deze geknipt worden. Als u het eng vindt om dit zelf te doen, of te lastig omdat u eigenlijk een paar handen te kort komt. Dan kom ik het graag voor u doen, ik neem mijn eigen nagelschaartjes mee.

Borstelen en wassen

Als u een hond, kat, konijn of knaagdier met een wat langere vacht heeft kan dit flink gaan klitten. Het is dan belangrijk om het dier regelmatig te borstelen en eventuele klitten te verwijderen. Lukt het niet alleen? Dan kom ik graag naar u toe om te helpen. Ik neem verschillende borstels mee en een schaartje voor de eventuele klitten. Het is ook prima als u zelf al in het bezit bent van de benodigde borstels en een schaartje.

Moet uw hond gewassen worden maar lukt het u niet alleen? Ook dan kom ik u graag helpen. Wel dient u zelf in het bezit te zijn van een plek om de hond te kunnen wassen en eventueel een honden shampoo.

Naar de dierenarts

Heeft u een afspraak bij de dierenarts maar geen vervoer? Neem contact met mij op, dan kijk ik wat ik voor u kan doen. De gereden kilometers worden in rekening gebracht.

Uitlaten

Het kan een keer voorkomen dat het niet uitkomt om uw hond(en) zelf uit te laten, bijvoorbeeld omdat u een dagje weg gaat en ’s avonds pas terug bent. De hond moet toch zijn behoefte kwijt, om te voorkomen dat de hond bij uw thuiskomst een onaangename verrassing heeft neergelegd kunt u contact met mij opnemen.
Wanneer u op zoek bent naar iemand die op vaste dagen uw hond(en) kan uitlaten dan verwijs ik u graag door naar een honden uitlaatservice. Zij kunnen u op dat gebied meer bieden dan dat ik dat kan.